جهت سفارش (بنر /کارت ویزیت/کارت پستال/و...) به ای دی زیر مراجعه کنید:
طراح یک :telegram.me/erfangrafi
طراح دوم: https://telegram.me/alier12
طراحان گرامی برای ثبت نام در لیست طراحان عرفان گراف و کسب در آمد با (telegram.me/erfangrafi) ارتباط برقرار کنید/
جهت سفارش به ای دی زیر مراجعه کنید:
طراح یک :telegram.me/erfangrafi
طراح دوم: https://telegram.me/alier12
طراحان گرامی برای ـبت نام در لیست طراحان عرفان گراف و کسب در آمد با (telegram.me/erfangrafi) ارتباط برقرار کنید
Adobe Photoshop (به انگلیسی: Photoshop، به معنی کارگاه عکس) یک پردازشگر گرافیکی است که بدست شرکت ادوبی گسترش یافته و برای ایجاد، ترکیب، ویرایش، بازسازی و یا دگرگونی عکسها و نگارهها بکار میرود. فتوشاپ برای سیستمعامل ویندوز و مکینتاش بهکار میرود. همچنین نگارشهای گوناگون این نرمافزار تا نگارش دهم، در سیستمعامل لینوکس نیز با کمک ابزارهای میانه (مانند کراساوور) قابل استفادهاست. آخرین نسخهٔ رسمی این نرمافزار نسخهٔ چهاردهم آن است که با اسم ادوبی فتوشاپ سیسی شناخته میشود. (سیاس مخفف عبارت Creative Suite است و به معنای برنامهٔ خلاق است.)
اگرچه در ابتدا فتوشاپ برای ویرایش عکسها جهت چاپ روی کاغذ طراحی شده بود، اما به خاطر تنوع ابزارهایی که در اختیار کاربر میگذارد، از فتوشاپ به طور فزایندهای برای تولید و ویرایش عکسها در فرمتهای دیجیتال (به خصوص برای استفاده در وب) استفاده میشود.
از دید گرافیکی نرمافزار فتوشاپ توانایی کار با چندین نمونه رنگی را دارد، که عبارتاند از نمونههای رنگی RGB، LIB، CMYK، سیاه و سفید و غیره
خوب اول میخواهیم بدانیم Mockup چیست ؟
MockUp در واقع در موضوعات گرافیکی به پیش نمایش طرح ها برای گیرایی تبلیغ و اثر گفته می شود که گرافیستان و طراحان از این Mockup های آماده برای نمایش اثرهای خود از جمله کارت ویزیت ، وب سایت و غیره با رابط های گرافیکی نمایش میگذارند تا با افکت های خاصی نظر مشتری را جلب نمایند .
حتما بخوانید
روت چی هست؟چه بدی ها و خوبی هایی داره؟
اگر خواندید ..
بسم الله...
خیلی ساده و خلاصه و مفید
مرحله یک : یه نرم افزاری هست (برای کامپیوترتون)به نام KING ROOT (دانلود)و یکی دیگه هم هست به نام IROOT "(دانلود)" فرقی نمیکنه هرکدوم رو خواستین دانلود کنید و نصب کنید
نرم افزار IROOT: به این شکل:
اصلا روت چی هست؟
با روت کردن گوشی، شما میتونید به تمامی اطلاعات مهم گوشی دسترسی پیدا کنید. (یه جور هک کردن گوشی و شکستن قفلشه)
فواید روت :
۱- پاک کردن برنامه های ناخواسته و بازکردن فضای حافظه داخلی:
بعضی برنامه ها به صورت پیشفرض روی گوشی شما نصب هستند، مثل: ماشین حساب، تقویم و… که برای پاک کردن اونها باید دسترسی به روت داشته باشید. بعد از روت کردن میتونید به راحتی این دسته از برنامه ها رو حذف کنید و فضای حافظه داخلی گوشیتون رو آزاد کنید. اما توجه داشته باشید اگر بعضی از برنامه های سیستمی حذف بشن ممکنه به گوشی اسیب برسه.
۲- نصب رام های سفارشی (کاستوم رام):
اگر از رام رسمی گوشیتون خسته شدید و یا از امکانات و ظاهر اون راضی نیستید، حالا میتونید با این کار، از رام های سفارشی استفاده کنید. با نصب کاستوم رام ها، شما وارد یک دنیای دیگه از اندروید میشید، با قابلیت های زیاد و ظاهری زیبا. همچنین با نصب کاستوم رام ها، گوشی شما سریعتر از قبل میشه.
۳- اجرای برنامه هایی که به دسترسی روت نیاز دارن:
برخی از برنامه ها هستن که برای اجرای اونا به دسترسی روت نیاز داریم. این برنامه ها اغلب بسیار کاربردی هستن و ویژگی های مهمی رو به گوشی اضافه میکنن. برخی از این برنامه ها به شرح زیر هستن:
۴- نصب برنامه ها روی کارت حافظه:
یکی از دلایل مهم روت کردن گوشی های اندروید، نصب برنامه و بازی ها روی مموری کارت هست، مخصوصا در گوشی های قدیمی اندروید که حافظه داخلی کمی دارن. با روت کردن میتونید برنامه ها و بازی ها رو به مموری کارت انتقال بدید و حافظه داخلی رو آزاد کنید.
۵- Overclock و Underclock کردن گوشی:
هر گوشی با مشخصه ای به نام processor clock frequency (سرعت پردازش) عرضه می شود. تولید کنندگان معمولا برای کاهش مصرف باطری سرعت پردازش رو در حد معمولی قرار میدهند اما شما با روت کردن میتونید سرعت پردازش رو افزایش دهید و در نتیجه سرعت عملکرد گوشی افزایش می یابد.
افزایش سرعت پردازش که در اصطلاح به آن اورکلاک می گویند در مواردی به کار میبرد که میخواهیم یک بازی گرافیکی بر روی گوشی نصب کنیم یا یک برنامه سنگین رو اجرا کنیم، یا اورکلاک کردن بازی های گرافیکی لگ کمتری خواهند داشت و سرعت اجرای برنامه و بازی ها افزایش می باید اما باعث تخلیه سریع باطری می شود. اما اگر می خواهید مصرف باطری رو کم کنید می تونید سرعت پردازش رو کاهش دهید که در اصطلاح به آن Underclock می گویند.
مضرات روت :
۱- باطل شدن گارانتی گوشی:
با روت کردن، گارانتی گوشی شما نیز باطل میشه. اگر بعد از روت کردن، گوشی شما دچار اسیب های سخت افزاری یا نرم افزاری بشه، به علت روت کردن گوشی گارانتی شما نیز باطل شده و هزینه تعمیر کردن گوشی به صورت رایگان انجام نمیشه.
۲- دغدغه های امنیتی:
مهمترین دلیلی که در اندروید، دسترسی به اطلاعات مهم گوشی رو به صورت عادی نمیدن، خطر های امنیتیه. سیستم عامل اندروید به علت متن باز بودن، بسیار در معرض الوده شدن به ویروس های مخربه. شما با این کار گوشی، اطلاعات مهم گوشی رو آزاد کردید و هر لحظه خطر ویروسی شدن اونها وجود داره، پس اگر گوشی خودتونو روت کردید باید بیشتر مراقب برنامه هایی که روی گوشی نصب می کنید باشید.
۳- اسیب رساندن به گوشی:
بریک شدن گوشی یا Bricking به معنی نابود شدن گوشیه! اگر در هنگام عملیات مشکلی به وجود بیاد یا اتصال گوشی قطع بشه، ممکنه گوشی شما بریک بشه و آسیب های بسیار جدی ای به گوشی برسونه که هرگز درست نشه. اما نگران نباشید در حال حاضر آموزش های گوناگونی وجود داره که خطر بریک شدن رو بسیار کاهش داده.